Hallo wedstrijdschaatser,

Goed nieuws! Na het grote succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer op trainingskamp. En jij mag mee!! Het wordt weer een weekend vol sportieve activiteiten en een hoop lol, dus: blokkeer je agenda en meld je aan!
Dit keer gaan we naar de skeelerbaan van de Doornsche IJsclub in Doorn. We vertrekken op vrijdagmiddag 31 mei en komen zondagmiddag 2 juni weer terug. Het weekend is bedoeld voor alle wedstrijdschaatsers, van de oudste pupillen tot de (neo-)senioren.

Wat gaan we doen?
We gaan uiteraard trainen; op skeelers, op de fiets en droogtraining in het bos. De omgeving is uitstekend geschikt om te gaan mountainbiken. Verder zal er een fun-activiteit zijn en zorgen we voor gezellige avonden. We zullen slapen in tentjes rond de skeelerbaan.
De kosten voor deelname aan dit weekend bedragen maximaal €50,-. Hoeveel het exact zal worden hangt onder meer af van het aantal deelnemers en of je een mountainbike wilt huren. Nadere informatie over wat je mee moet nemen en vervoer volgt later.

Heb jij zin in een gezellig weekend waarin je volop sportief bezig kunt zijn en je plezier kunt maken met je clubgenoten? Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier op de website (klik hier).
Ook als je niet mee wilt is het fijn als je dat aangeeft. Dat kan via dezelfde link. En wil je er nog even over nadenken of heb je nog vragen? Bel of mail ons, of spreek één van de trainers aan.

Maaike van de Klundert (maaikevandeklundert@gmail.com)
tel nr 06 449 945 99

Krista Hogenboom (k.hogenboom@kenah.nl)
tel nr 06 341 078 00

Sportieve groeten,

Organisatie trainingskamp:
Melanie van der Aart, Irene van Eek, Arjan Hogenboom, Krista Hogenboom, Maaike van de Klundert, Klaas Tolk, Hans Vergeer, René Vergeer

Aanmelding trainingskamp 2024
Ik ga mee met het kamp:
Ik heb zelf een tent:
Ik heb zelf een mountainbike:
Ik ga zelf een mountainbike regelen of huren:
Ik heb een auto: