Hallo wedstrijdschaatser,

In het weekend van 2, 3 en 4 juni organiseren we een trainingsweekend voor alle wedstrijdschaatsers, van de Junioren C tot (neo-)senioren. Het wordt een weekend vol activiteit en gezelligheid bij de skeelerclub in Ede.

Wat gaan we doen?

We gaan uiteraard trainen, op skeelers, droogtraining in het bos en op de fiets. De omgeving is uitstekend geschikt om te gaan mountainbiken. En natuurlijk zorgen we voor gezellige avonden waarin volop ruimte is om elkaar nog iets beter te leren kennen. We zullen slapen in tentjes.

De kosten voor deelname aan dit weekend bedragen maximaal €50,-. Hoeveel het weekend exact gaat kosten laten we weten zodra het volledige programma bekend is. Dit zal onder meer afhangen van het aantal deelnemers.

De Edese IJsvereniging beschikt over een skeelerbaan van 400 meter met mooi asfalt, waar ook het Jumbo team regelmatig haar skeelertrainingen afwerkt.

Heb jij zin in een gezellig weekend waarin je volop sportief kunt bezig zijn en je plezier kunt maken met je clubgenoten? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

Ook als je er niet bij wilt zijn horen we dat graag.

Ben jij erbij? We horen graag voor 10 mei of je mee gaat.

Sportieve groet,

Organisatie trainingskamp,
Irene van Eek
Klaas Tolk
Krista Hogenboom
Maaike van de Klundert
René Vergeer

Aanmelding trainingskamp 2023
Ik ga mee met het kamp:
Ik heb zelf een tent:
Ik heb zelf een mountainbike:
Ik ga zelf een mountainbike regelen of huren:
Ik heb een auto: